Montarea Penis Extender

Cum montam un Penis Extender pentru marirea penisului?

INSTRUCTIUNI DE ASAMBLARE

(Vezi fig A)
Extenderul este compus dintr-un inel de plastic bazal (1) prevazut cu un spatiu circular prin care se introduce penisul. Doua suruburi metalice sunt atasate la inel ca suport de tractiune manual; unul reglabil cu mana stanga(2) , si unul pentru mana dreapta( 3). Aceste suruburi se actioneaza SIMULTAN, spre interior sau spre exterior, in functie de ceea ce doriti ca effect: intindere sau destindere.montare extender
Un arc se gaseste inauntrul fiecarui tub , din fiecare bara(4). La capat , cele doua bare se pot prelungi dupa dorinta cu suruburi de prelungire, iar la final sunt introduce intr-un support de plastic prevazut cu doua fante (6) prin care se introduc cele doua extremitati ale strapului de silicon.

Componentele 1, 2, 3 si 4 sunt preasamblate la livrare si nu vor fi dezasamblate. Suruburi de extensie scurte sau lungi (in functie de marimea penisului) pot fi asamblate. Barele de extensie ramase vor fi folosite cu cat penisul se lungeste mai mult. Suportul concav cu fante (5) se monteaza prin introducerea capetelor barelor (4 ) in gaurile de la support.

Strapul siliconic(nr 7 din figura B) de prindere a glandului(capului)penisului pe suportul din virf, NU trebuie strins in EXCES , pentru ca circulatia singelui sa ramina cit mai libera. Trebuie strins atit cit este necesar ca penisul sa nu scape din tensiunea de intindere.
Tensiunea de intindere se regleaza fin din cele 2 suruburi 2 si 3(figura 1) in prima luna de folosire la un nivel MODERAT.

INSTRUCTIUNIDE FIXARE a penisului in extender:

(Vezi fig B) Extendecum se monteaza un pensi extenderrul se monteaza prin plasarea inelului bazal (1) in jurul bazei penisului , in timp ce se aliniaza cele doua bare (filetate) de metal (2) pararel cu penisul, una de fiecare parte iar capul penisului se aseaza pe suportul concav de plastic ( 5 ).
Se formeaza apoi o bucla lejera in jurul capului penisului din capetele strapului de silicon( 7), prin trecerea lor prin cele 2 fante (6). Inaintea fixariI strapului siliconic in jurul glandului (capului) penisului , suportul de plastic( 5) trebuie impins usor inspre corp pentru a fixa cele doua legaturi. Strapul de silicon (7)se va fixa prin simpla tragere a capetelor in jos. Barele de extensie ramase vor putea fi folosite pe masura ce penisul se lungeste, atat cat va fi nevoie.

INSTRUCTIUNIDE AJUSTARE a tensiunii de intindere:

(Vezi fig C ) Dupa ce extenderul a fost montat , forta de tractiune poate fi ajustata prin rotirea celor doua suruburi(1) spre interior. penis extender montaj
Forta de tractiune poate fi stabilita de la 500 la 1500g. Fiecare linie de masura de pe suruburi(2) reprezinta o forta de
tractiune de 500 g. O forta de tractiune de 500-1000 g va fi folosita in primele 4-6 saptmani , perioada in care extenderul nu va fi folosit mai mult de 1- 2 ore pe zi , in reprize a cite 30 minute cu pauza intre ele.
Dupa aceasta perioada initiala, forta de tractiune poate fi marita de la 1000 la 1500 g, si folosirea zilnica poate ajunge la 3-4 ore impartite in reprize de 30 minute.
De ce nu este indicat sa se foloseasca extenderul ore in sir consecutiv? Pentru ca circulatia singelui in zona glandului este incetinita de strapul siliconic care il prinde de support. Astfel, este necesara folosirea in intervale scurte,de 30 min , cu pauze intre ele.
Va rugam respectati aceste instructiuni

 

1.Pentru a adauga suruburi(dupa caz) la extenderul de penis, se procedeaza in felul urmator: se trage varful concav de plastic spre in afara

1

2

2.Varful concav de plastic este scos,conform figurii

3.Se insurubeaza in bara stanga unul sau mai multe suruburi, cite sunt necesare.

3

4.Se insurubeaza similar si in bara dreapta unul sau mai multe suruburi, sa aiba aceeasi lungime ca bara stanga.4

5.Se impinge la loc varful concav de plastic, peste noile suruburi montate.

5

6.Extenderul de penis Ten Inches este pregatit pentru a fi folosit 6

 Suruburile se vor adauga sau scoate in functie de marimea individuala, pentru ca extenderul sa se adapteze cit mai bine marimii penisului. Pe masura ce penisul creste , in saptaminile/lunile urmatoare se vor adauga suruburi dupa caz.

FOLOSIRE SI DEMONTAREA:

Extenderul poate tine penisul in orice directie, cu exceptia miscarilor laterale. Daca va fi purta pe sub o pereche de boxeri lejeri , extenderul nici nu va fi observat.
Pentru a scoate extenderul: se demonteaza de pe penis prin simpla slabire a strapului de silicon (trageti de ‘’urechile’’ strapului)si apoi se inlatura pur si simplu.
Cand nu este folosit, extenderul poate fi depozitat asamblat ,in cutia lui.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *