Marirea cantitatii si calitatii spermei

Cum si de ce sa ne marim canitatea si calitatea spermei

Cresterea volumului de sperma ejaculata este o dorinta generala in randul barbatilor, a carei principala cauza sunt filmele porno in care barbatii ejaculeaza cantitati mari. Exista diverse secrete pentru a creste cantitatea de sperma ejaculata. Chiar si mancarea influenteaza cantitatea de sperma, consistenta si chiar gustul spermei ejaculate.

PENTRU CE ?

spermaO reputatie sexuala excelenta este unul din factorii pentru o imagine de sine de success pentru orice fiinta. O viata sexuala satisfacatoare este corelata direct atat cu aspectele sociale cat si cele personale din viata noastra.Momentul ejacularii este unul placut atat pentru barbat cat si pentru femeie. O cantitate mai mare de sperma care iese in timpul ejacularii inseamna si o placere mai intensa si de durata mai mare.

SPERMA SI FERTILITATEA

Pentru a fertiliza un singur ovul, in unele cazuri este nevoie de sute de milioane de spermatozoizi. Un barbat poate de obicei sa produca o cantitate necesara de sperma de mai multe ori pe zi si totusi sunt unii factori care pot sa afecteze cantitatea de sperma.

Printre acesti factori se numara : fumatul, drogurile, o alimentatie saracacioasa, lipsa de exercitii si chiar hainele prea stranse in regiunea penisului. Cresterea volumului de sperma creste si fertilitatea. Pentru cei care isi doresc sa faca copii, cantitatea de sperma ejaculata este foarte importanta.
CUM SA IMI MARESC VOLUMUL DE SPERMA?

Cresterea volumului de sperma se poate realiza prin consumul de suplimente cum ar fi aminoacizii si exercitiile speciale pubococcigiene, disponibile in majoritatea programelor pentru marirea penisului. sperma multaDe asemenea, cantitatea si calitatea spermei poate fi crescuta prin consumul anumitor mancaruri.

Zincul:

Prima vitamina care nu trebuie sa lipseasca din dieta zilnica este Zincul. Aceasta vitamina contribuie la starea generala de bine si buna functionare a organismului, precum si productia de testosteron si sperma.Pentru a obtine cele mai bune rezultate trebuie sa includeti in alimentatie mazarea, fasolea, semintele de dovleac, untul de alune si nucile . Acestea au un continut bogat de zinc si va pot creste fertilitatea in mod surprinzator. Pentru barbatii activi sexual este recomandabil sa consume o cantitate si mai mare de zinc decat ceilalti mai putin activi.

Vitamina B6 :

Cea de a doua vitamina absolut necesara este B6. Aceasta vitamina este in stransa corelatie cu nivelul libidoului atat la barbate cat si la femei si in cazul in care aveti deficit de aceasta vitamina principalele simptome sunt depresia, libidoul scazut si insomnia. Alimentele cu un continut bogat de vitamina B6 sunt cerealele, cartofii copti, bananele, carnea de pui si spanacul.
Vitamina E este alta substanta care favorizeaza actele sexuale si reproducerea. Cele mai bune surse de vitamina E sunt uleiurile vegetale , nucile si pestele.

Vitamina C

Aceasta substanta are un rol important in refacerea tesuturilor. Studiile in domeniu au aratat ca testiculele contin o cantitate de la 10 la 50 de ori cantitatea de vitamina C din sange. Vitamina C se regaseste in fructe si legume, lamai, portocale, grapefruit si kiwi.

Un alt factor care contribuie la imbunatatirea vietii sexuale este relaxarea. Stresul are un impact negativ asupra dorintei si a sexului in general.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *