Articol Can Can Despre Marirea Penisului

CanCan: articole despre marirea penisului

articole can canAparuta la editura Tasschen : THE BIG BOOK OF PENIS , o carte ce a stirnit furori in toata Europa, un album cu mai mult de 500 de fotografii prezentind barbati cu care natura a fost darnica la capitolul marime penis.

”Aceasta carte vrea sa arate, prin pozele publicate in ea, unele frivole, pornografice, altele cu adevarat artistice, ca marimea penisului nu este un lucru de neglijat, chiar conteaza.Nu exista femei care sa poata declara din toata inima ca nu o intereseaza marimea penisului iubitului/sotului ei.” a afirmat Dan Hansson, unul din reprezentantii editurii.

Prima fotografie din album este o imagine ce te lasa perplex: cel mai dotat barbat din lume la ora actuala, cu un penis lung de 28 cm! ” Barbatii din album au acceptat din start propunerea de a se lasa fotografiati nud, cu toate ca multi nu sunt modele photo.

Ei au inteles ca, daca sunt dotati de la natura , ”au cu ce” sa se laude chiar si intr-un album . Oricine poate vedea cum trebuie sa arate un barbat bine cladit la capitolul penis, care este in masura sa satisfaca pretentiile oricarei femei” a conchis Hansson.

‘Distractiv si obositor in acelasi timp, sa fotografiem toti acesti barbati . In timpul filmarilor, s-au amuzat si au marirea penisului can canpovestit aventuri sexuale incredibile.Din tot ce s-a spus acolo, am putea sa facem inca o carte. Suntem incintati de acest album si cu siguranta am facut multe doamne fericite, iar pe altii probabil i-am complexat, that’s life , nu poti fi pe placul tuturor mereu…Parerea mea este ca pentru o relatie satisfacatoare cu partenera, barbatul ar trebui sa masoare cam 20 cm , din nefericire doar 3 % din barbatii planetei se pot mandrii cu asa cva” a mai spus reprezentantul editurii.( articol din Cancan )

Marimea conteaza!

Marimea penisului e legata direct de psihicul si felul de a gandi al fiecarui reprezentant al sexului tare ..ceea ce conteaza intr-adevar este calitatea actului sexual.Un penis cu dimensiuni imbunatatite are efect si asupra modului in care barbatul respectiv percepe actul sexual.

Performantele sunt direct proportionale cu increderea in el insusi, si increderea vine si din marimea barbatiei, si datorita acestei increderi femeile aleg masculii indrazneti si plini de ei. Un penis cu o lungime satisfacatoare ofera posibilitatea de a ajunge in zona cu terminatii nervoase din vagin, ceea ce aduce dupa sine orgasme puternice si chiar multiple.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *